The webpage of Stoyan Varlyakov

Firefox и операционните системи

by on Jun.24, 2009, under Администраторско кътче

Много странно:

Браузър Firefox, показва страницата на един приятел в зависимост от операционната система по различен начин. На Windows страницата се вижда перфектно, обаче на Linux последния ред се “изяжда”… все още се опитвам да разбера откъде идва този проблем.

Собственика на сайта обаче, е далеч от късметлия. Не само Linux го цака със нефункционалност, ами и Google. Пича се занимава със строителство и промоцира факта, че е станал дистрибутор на системи за укрепване на изкопи. Не знам на какво се дължи, но Google нещо му се беше издразнил и хоп хайде в бан листа! Явно думата SBH Extrabox 500 или SBH Trench Shornig е запазена марка и наказват. А майтапа е, че човека е представител на фирмата за България и е в пълното си право да ползва марките по негово усмотрение!

Като гледам как си спазват кретенски политиките, като нищо могат и моя блог да листнат, пък тогава ще ги поздравявам до девето коляно 🙂

:, , , , , ,

2 Comments for this entry

  • Nedjalko

    Много гадно така. Виждам, че ти му помагаш да си оправи бана 😀 Въпреки, че според мен, гугъл не са го баннали. Просто сайта е прекалено нов и няма достатъчно висок рейтинг да се показва с тези ключови думи.

    Може тези които са му правили сайта, да са прецакали нещо и за това да не се вижда под FF. В днешно време всеки е уебдизайнер и прави “страшни сайтове” 😀 . Трябваше да постнеш скрииншот.

  • siv

    Скрииншот… бих постнал, стига да не ме гонеше най-каръшкия късмет на света!
    За да сумирам какво имам в предвид: 3 хард диска, 2 работни станции, около десетина флопита, едно ДВД устройство. И това в период от няколко часа. Както човек се е подсигурил с 2 работни станции и остане без работен терминал… якооо!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Try the customized search:

Still not finding what you are looking for?
Drop me a line or two so I can help.

Links

I'm sure you'll find those handy: